В Банско се проведоха снимките на популярния филмов екшън “Непобедимите 2”

В Банско се проведоха снимките на популярния филмов екшън – „The Expendables 2” (”Непобедимите” 2), съобщиха от Общинска администрация в курортния град.

Режисьор на огнения екшън е известния Саймън Уест, а продукцията е една от най-мащабните, правени някога в България. За снимачните два дни в курортния град пристигнаха холивудските звезди Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Тери Крюз, Ранди Кютюр и японката Ю Нан. Те се гониха, стреляха, трещяха с военна техника и правиха всичко останало, което се полага на героите им. Снимките се състояха в старинния квартал на Банско, а десетки местни жители бяха статисти във филма.

Със заповед на временно изпълняващия длъжността кмет на община Банско Петър Баряков бяха затворени за движение няколко улици в старинната част на града. Екипът на продукцията бе разположил десетки фургони и каравани, които се ползваха за гримьорни, гардеробни и съблекални. Над 30 тира с техника и сценично оборудване бяха на разположение на актьорите.

Най-големите екшън звезди за всички времена предизвикаха невероятна еуфория в Банско. Хората обикаляха около забранените участъци с надежда да зърнат любимците си поне за миг. „Чувството е невероятно. По цял ден бяхме с тези известни хора, които даже не сме и мечтали да видим на живо. Но ето – те бяха тук, а ние играхме заедно с тях. Никой от присъстващите не искаше снимките да приключат, за да можем да се насладим на любимите си актьори по-дълго време”, каза една от жените, имала щастието да участва във филма като статист.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: