Търговски обект горя в Благоевград

Огнеборци от Благоевград гасиха пожар, възникнал в търговски обект. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Благоевград.

Късно снощи във времето около 23.30 часа в Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” е получен сигнал за пожар на улица в областния център. Незабавно на място е изпратен екип от огнеборци.

Установено е, че гори търговски обект. Огънят е локализиран и погасен. Нанесените щети са в процес на изясняване. Специалисти от РС „Пожарна безопасност и защита на населението” работят по установяване причините за пожара.

Пожар е възникнал и в необитаема къща в петричкото село Богородица. След получен сигнал за пожар, незабавно на място е изпратен екип от огнеборци със специализирана техника. На място е установено, че гори необитаема къща, собственост на лице от София. Огънят е локализиран и погасен. Нанесените материални щети са в процес на изясняване. Специалисти от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” работят по установяване причините за пожара.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: