Студент от АУБ със счупен нос и избит зъб след бой пред дискотека в Благоевград


23-годишен студент от Американския университет в България /АУБ/ е с избит зъб и счупен нос след сбиване пред благоевградско заведение. 21-годишен негов колега пък е с комоцио, след като бе ударен с бутилка по главата, предаде БГНЕС.

Георги Кондов от Пловдив и приятелят му от Враца Георги Вангелов са “разкрасени” пред дискотека „The Face”. Сигналът за инцидента е подаден към 5.45 часа тази сутрин. Кондов и Вангелов пристигнали в дискотеката към полунощ, били в компания с две момичета.

След излизане от дискотеката, пред банка, двамата студенти били нападнати и бити от неизвестни засега младежи. Нападнатите поискали съдействие от охраната на дискотеката, която обаче им отказала и ги посъветвала да се обадят на полицията, с мотива, че отговарят за реда вътре в заведението, но не и отвън. С линейка на ЦСМП двамата пострадали са приети в Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. Кондов е със съмнение за счупен нос, избит му е и един зъб.

Вангелов пък се оплакал, че е с комоцио след удара по главата, нанесен му според думите му “с бутилка”. Две патрулки пристигнаха пред СПО, по-читавият Вангелов писа обяснение по случая. Кондов бе оставен за по-нататъшни изследвания за уточняване на получените травми. С патрулка Вангелов бе отведен в Първо РУП, извикани за разпит бяха и момичетата от компанията на двамата студенти. Инцидентът пред дискотеката се изяснява от полицията.

Това е втори по-сериозен инцидент със студенти от АУБ, които започнаха занятия преди 10 дни. Миналия петък 21-годишен студент-новозеландец катастрофира с джип край Благоевград и избяга от местопроизшествието. Пострада един студент, който изхвърча от търкалящия се по наклона джип. Той бе приет в болница с луксация на рамото.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: