„Любе” направи грандиозно шоу в Благоевград

Стотици фенове на руската група „Любе” препълниха площад „Георги Измирлиев” пред кметството в областния град на Пиринско. Екзалтираната публика пее заедно със своите любимци. Сред гостите на концерта, точно на първия ред е и премиерът                        Бойко Борисов, заедно с него е областният лидер на ГЕРБ и председател на местния парламент Костадин Хаджигаев.

img_421841.jpg

Полицаи и служители на НСО следят за реда на площада и за спокойното протичане на концерта на руската група. Преди началото на концерта фрондменът на „Любе” Николай Расторгуев даде пресконференция в кабинета на ОбС председателят.  Той разказа за запознанството си с парламентарния шеф Хаджигаев, което датира от 1998 г. Запознали са се в Москва, когато Хаджигаев е работел в „Главболгарстрой” и оттогава са запазили приятелството си.

”Публиката е най-големият подарък за нас. Радвам се, че премиерът е тук, за да гледа концерта ни в Благоевград – това, че той харесва музиката ни, ни прави щастливи. Нямаше да идваме в България, но публиката ни чака и ни разбира, сподели Николай Расторгуев.

Източник: Е-79 News

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: