Емил Костадинов: ”Заедно с гражданското общество и бизнеса искаме да направим Oбщина Благоевград по-красива, хармонична и привлекателна”

”Заедно с гражданското общество и бизнеса искаме да направим Oбщина Благоевград по-красива, хармонична и привлекателна. Да създадем град от различен тип – по-устойчив в социален и екологичен план. В нашия модел най-важното е качеството на живот”, заяви кандидатът от БСП за кмет на Благоевград Емил Костадинов.
Днес той представи своята предизборна програма, наречена „Благоевград – нашият общ дом“.
Сред основните приоритети в програмата на кандидата за кмет е създаването на ефективна администрация, която активно да включва гражданите и бизнеса в управлението на общината.

Друг приоритет е усвояването на европейските средства в различни сфери – социална, културна, образование и здравеопазване.

В сферата на образование в програмата е залегнало оптимизиране и преструктуриране на училищната мрежа, откриване на Ученически институт по математика и информатика като регионален център за Югозапада за работа с талантливи деца, модернизация на учебно-техническата база и спортните и детски площадки.

                                                                                                                               Снимки: Blagoevgrad.eu, Архив

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: