Целият ресурс на МВР е ангажиран с издирването на Мирослава от Перник

Целият ресурс на МВР е ангажиран с издирването на 17-годишната Мирослава Николова от Перник, която изчезна след тренировка по таекуондо на 7 ноември. Това заяви на пресконференция днес директорът на Областната дирекция на МВР в Перник комисар Валентин Димитров, цитиран от Е-79.

Непълнолетното момиче бе обявено за издирване чрез всички съществуващи информационни системи, включително Шенген и Интерпол. В разследването участва и ГДБОП, ангажирани са големи сили и средства, разпитани са голям брой лица, но девойката остава в абсолютна неизвестност. „Отникъде не идва светлина, въпреки че работата не е спряна и за момент”, каза комисар Димитров.

Всички открити до момента веществени доказателства са предадени в Научния институт по криминалистика и криминология, директорът на Института по психология към МВР пък се е заел лично със случая. Въпреки това полицията продължава да няма представа къде е момичето.

Според комисар Димитров не може да се мисли за отвличане, тъй като до момента никой не е търсил връзка със семейството или близките на момичето. Обикновено при тези случаи похитителите осъществяват контакт до няколко дни. Въпреки че няма данни Мирослава да е имала сериозен приятел, полицията не изключва и версията момичето да е избягало с гадже.

                                                                                                                                                                                 Снимка: Е-79.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: