Община Благоевград и бизнес академия BASE отново ще търсят най-добрите начинаещи предприемачи

Стартират иновативен курс за обучение с награден фонд, успешно завършилите получават сертификат

Бизнес академия BASE стъпва за втора поредна година в Благоевград, за да излъчи най-добрите начинаещи предприемачи в Югозападна България за 2024 година.

Проектът на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България, подкрепен от Община Благоевград, има за цел да превърне областния център и региона в ключов фактор за инвестиции.

В продължение на три месеца академия BASE ще събере на едно място водещи лектори от СЖББ, доказали се с успехи и признание  в бизнеса и обществото ни.

В основата на идеята и философията на форума е амбицията да вдъхнови   и подпомогне прохождащите предприемачи да вървят смело по пътя си и да отстояват бизнес идеите си.

BASE за стартиращи предприемачи е академия,   включваща както теория, така и практически занимания. Проектът вече показа успешни примери в Благоевград, които обмениха опит и добри практики.

Официалното откриване на BASE в Благоевград ще бъде на 20.03.24 г. от 17.30 часа в зала  „22-ри септември“  с лекцията на Лидия Шулева,  бивш вицепремиер, евродепутат и член на УС на Съвета на Жените в Бизнеса в България.

Всички останали лекции ще се провеждат в сградата на Община Благоевград.

BASE  се състои от 13 лекционни курса, които ще се провеждат всяка сряда от 17.30 ч. до 20.30 ч. за периода от 20.03.24 до 11.06.24 г.

Освен умения за построяване на основните на бизнес, участниците в курса ще усвоят методи за оценка на бизнес идея, управление на финанси и изработване на бизнес план и защитата му.

Обучението завършва с представяне на бизнес плановете на участниците, които ще бъдат оценени от компетентно жури. Предвиден е 10 000 лева награден фонд за най добрите бизнес проекти, осигурен от Фондация „Америка за България“.

Завършилите успешно получават сертификат от Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България.

 Курсистите могат да бъдат както мъже, така и жени.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: