Треньорите в „Пирин” отрязаха Георги Бачев

Треньорите от детско-юношеската школа на „Пирин” отрязаха Георги Бачев и не се явиха вчера на насрочената от екснационала среща. Както се знае, собственикът на контролния пакет акции в „Пирин” Емил Наков подписа документите за ползването на състезателните права на футболистите на Георги Бачев.

Миналата седмица Емил Наков заяви, че по закон не може да прехвърли притежаваните от него 53.5 % акции на Георги Бачев, тъй като по устав с предимство са останалите акционери в дружеството. Едва когато те се откажат и се гарантира пред НАП, че задълженията на клуба ще бъдат изчистени, тогава може да се говори за прехвърляне на акции. Така на този етап Георги Бачев се явява като пълномощник на Емил Наков.

Треньорите обаче не искат да се съобразяват с договорите, които имат с кюстендилеца, тъй като и без това не са получавали заплати от месец август миналата година. По този начин те показаха, че стоят твърдо зад предложението на бизнесмена Иван Чапов, който е концесионер на стадион „Христо Ботев” и в понеделник започва изграждане на автоматична поливна система на базата в Рилци.

Във вторник предстои всички постъпили предложения за развитие на футбола в Благоевград – от Ивайло Андонов, Георги Бачев, Иван Чапов и ФК „Атлетик”, да бъдат преразгледани от спортната комисия към Общински съвет и гласувани на извънредна сесия на 12 август, петък.

Източник: E-79.com
Снимки: Blagoevgrad.eu, Архив

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: