Благоевградчани окупираха тото пунктовете за неделния джакпот

Десетки благоевградчани днес окупираха тото пунктовете, за да играят за спечелването на натрупания джакпот в игрите на спортния тотализатор. За неделния тираж в 6/ 42 джакпотът достигна 1 495 000 лв., а за 6/49 – 1 450 000 лв.

Благоевградчани играят както с готови фишове, така и с лични числа. „Има хора, които редовно играят с готови числа, но има и такива които предпочитат случайни”, каза Петрана Велинова, която работи в един тотопунктовете в Благоевград.

„Играя винаги със случайни числа”, каза една от анкетираните жени. Голяма част от тото маниаците заявиха, че не са мислили за какво ще използват парите, ако успеят да спечелят големия джакпот.
„Нека първо да спечеля и после ще мисля за какво ще използвам парите”, каза един от анкетираните мъже.

Една от дамите пък зави. „Първо ще отида в един от големите хипермаркети, където ще пазарувам до несвяст, а след това на екскурзии по света и у нас”. Тото пунктовете ще работят и утре до 12 часа. За удобството на благоевградчани има пет пункта в града, където хората могат да пуснат фишове за тегленето утре – това са двата пункта на центъра, в кварталите „Струмско”, „Еленово” 2 и на ул. „Илинден”, каза Велинова.

Източник: E-79.com
Снимки: Blagoevgrad.eu, Архив

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: