Избират най-красивата в Югозапада с еко привкус

С изключителен интерес премина пьрвия кастиннг на MSA MODEL GROUP в Парти центьр “Джулиани” за Мис “Югозападна България 2010”, информират от ПРОфайл.

Тази година интереса от страна на красиви претендентки е изключителни е голям. За да премерят сили момичета от Благоевград, Дупница, Самоков, Петрич, Сандански,София и Пловдив ще се борят за престижната награда.

Три са красавиците,които ще заминат на световните конкурси-Miss Princess of the world и Best models i Miss europa-junior. Една от победителките ще замине за конкурса Fotomodel Italia,чийто представител ще бьде част от журито.Тази година събитието ще премине под мотото -“Да запазим красотата и екологията на Югозапада”.

Много изненади и красота ще има за всички, обещава организаторката Миропа Къосева, собственик на модна агенция MSA MODEL GROUP. За пьрви път в Благоевград ще гостува и златната флейта на Бьлгария-Кристиян Коев,който заедно с дефилиращите модели ще демонстрира своята виртуозност и класа,похвали се още модния диктатор Къосева. Ден преди конкурса ще има и ревю на модерните дамски чанти Klass от скален питон и бижута на световно известната дизайнеирка Мария Кристина Стерлинг. Короните са произведени специално от лидера в златарската индустрия “Алтьнбаш. В журито ще застане фитнес иконата и попизпълнителката Анн Джи, русото изкушение на Пайнер Татяна.

Гостите на дискотеката в Джулиани ще изберат своето лице на публиката. Медийни партнъори са светския лидер на Нова тв Клуб Нюз,сп.Бюти, сп.Анна клуб, Автокъщи, Профешънал лук, Ок медия груп, Информационна агенция Кросс, Хотнтюз,Спортал,Булфото и Перфектен. На 17.09.2010 беше втория кастинг за участие в Джулиани които са и любезни домакини и генерален спонсор на сьбитието на Югозапада за 2010.

Голямата надпревара е на 23 септември от 22 ч. допълват от ПРОфайл.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: