DJ TARKAN разцепи мрака с невероятно шоу на открито

Над 2000 почитетели на световноизвестния турския топ диджей Таркан се стекоха на бейзболното игрище в Благоевград, за да се насладят на най-новите му сетове, информираха от ПРофайл.

Под звездите бяха забелязани Голямата уста Руслана Попова, светския експерт Наско Лазаров,клубния бос Веселин Борисов със съпругата си Тони, Димитър Шалявски от Собиески,както и топ дизайнера Георги Начев.

За първи път град Благоевград бе домакин на OPEN AIR PARTY.Организаторите от 2Minds Entertainment &Friends подготвиха уникална сцена и звук, а светлинното шоу допълваше насроението на всички чак до сутринта.

Красиви и сексапилни танцуващи модели и музика от 80-те и 90-те в изпълнение на Glam Saturday Band & Friends подгряха партито. На сцената се качиха още Dj Dimo и Mr. K, които са добре познати за българската публика с множество изяви в топ клубове из страната.

Партито мина под мотото “да запазим природата чиста и живот без тютюнев дим”, допълниха от ПРоФайл.

Източник: Profile.bg

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

8 КОМЕНТАРИ

  1. DJ Tarkan Е НЕМЕЦ. Моля да не го бъркате с оня Таркан дето пее някво подобие на чалга!!!!!!!!!!!!! И преди да пишете глупости, моля прочетете малко. Информацията вече е достъпна!

  2. За Наталия “Dj Tarkan (Таркан) е роден във Франкфурт, се мести като дете в Турция, което оказва голямо влияние на музикалното му развитие…”

  3. много убито парти заклевам се!
    постоянно миришеше на трева а биита на Таркан беше един и същ през първия час и половина …. после незнам щот си тръгнах

  4. Dj Tarkan не е немец, а е турчин и това , че е роден в Германия не го прави немец, защото майка му и баща му са турци, а той самият не се чувства немец (можете да го питате сами, например във Фейсбук)…И всеки си има различен вкус, на някой може да му харесва музиката дето прави, на други не…

  5. към всички “талибани”,дето е важно кой какъв е: света се глобализира и такива примитивни спорове са доказателство за микро нивото на което се намираМЕ .И марсиЯнец да е човека,ако ти е харесал пиши ,ако ли не пак пиши но се обоснови интелигентно.Много ниски страсти колеги

  6. Съжалявам ама DJ Tarcan просто беше трагичен, а организацията под всякаква критика, освен, че беше безбожно скъпо и мизерно беше и тъпо :(

  7. Към Намуро: Не се познаваме, за да ме наричаш талибан, а освен това да казваш , че нивото ми е “микро”. Не съм расист и не ме интересува кой какъв е, просто доуточнявах факта, че човекът Таркан е турчин, в което не виждам нищо лошо, а освен това аз лично много го харесвам и съжалявам, че не можах да присъствам на събитието. В момента, в който коментира нивото на другите и ги категоризира като” талибани”, мисля , че ти самият се постави сред “талибаните” с микрониво….

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: