Започна продажбата на винетни стикери в Благоевград

Започна продажбата на винетни стикери в Благоевград, каза директорът на Областно пътно управление – Благоевград Иван Кунев. Тази сутрин винетките бяха доставени в Областно пътно управление – Благоевград. Цената на винетните стикери няма да бъде променена, информира Фокус.

Най-съществената промяна ще бъде във външния им вид, тъй като са с променен дизайн. Пунктът за винетни стикери, намиращ се на ул. „Тодор Александров” 21 в Благоевград ще работи всеки ден от 8.30 до 16.30 часа. По думите на Кунев, дубликат на винетките може да се издава само в случай, че има счупено или унищожено неумишлено стъкло, но част от стикера трябва да се представи в Областно пътно управление – Благоевград.

Винетките са годишна, месечна, седмична и дневна. Годишните винетки са с валидност от 1 януари на текущата година, за която е издадена до 31 януари следващата година. Седмичните винетки са с валидност 7 дни считано от датата на издаването й. Дневните винетки са с валидност за деня, който е обозначен на нея чрез перфорация.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: