“КОЛКО Е ВАЖНО ДА БЪДЕШ СЕРИОЗЕН” отново на сцена с участието на Лора Христова

Актрисата от сериала „Братя“ влиза в духовитата комедия на Оскар Уайлд

Спектакълът „Колко е важно да бъдеш сериозен“ по Оскар Уайлд на режисьора Антон Угринов се завръща на сцената на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благовград след известно прекъсване и ще радва зрителите още от 29 януари.
Три любовни истории са в основата на сюжета на най-остроумната и интересна комедия на Оскар Уайлд – „Колко е важно да бъдеш сериозен“. Спектакълът се занимава с темата за искреността и способността на човек да съжителства с истината или по-скоро липсата на тази способност. Още от премиерата си през 2021г. заглавието стана едно от любимите на благоевградчани и се радва на голям интерес. Припомняме, че то донесе на театъра цели две номинации за престижите комедийни награди “Златен Кукерикон“ – в категориите “Режисура” и “Най-добър спектакъл”.
Актрисата Лора Христова влиза в образа на Гуендълин Феърфакс и ще има лична премиера на следващия понеделник. В първия състав в ролята е добре познатата от „Портретът на Дориан Грей“, „Панаир на суетата“, „Съмнение“ и мн.др. – Мариана Бонева, която в момента е в отпуск по майчинство.


Лора Христова е част от трупата на Драматичен театър “Никола Вапцаров” от 2023 г., след като се пребори на кастинг с над 200 участници за ролите на Ехо и Церера в спектакъла “Метаморфози” по Овидий с режисьор Стайко Мурджев. Тя е завършила специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър и кино“ в Санкт-Петербургски държавен университет за култура в майсторския клас на з.а. на Русия Владимир Тьикке през 2019 г. Дипломните й роли са в „Снежната кралица“ и „Без вина виновни“. Позната е на телевизионните зрители като Юлия от сериала “Братя”.
С нетърпение очакваме новата интерпретация на образа на Гуендълин Феърфакс от Лора Христова, която ще си партнира с вече познатия състав на спектакъла: Йордан Ангелов, Нено Койнарски, Недиляна Павлик, Албена Чобанова, Аладин Алиибрахим, Жанет Керанова, Кънчо Кънев, Теодор Куков и Александър Митев.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: