Днес продължава програмата на “Благоевградско лято 2010”

Днес 24-ти юли от 20.30 часа концерт за благоевградчани ще изнесат народните певци Руска Стоименова, Стойка Германова, Иван Гоцев, Кирил Костов и Димитър Чалъков. Концертната поредица ще прекъсне за четири съботи – от 31 юли до 21 август, в които благоевградчани ще могат да се насладят на емблематични български филми – „Господин за един ден”, „Мила от Марс”, „Топло” и „Хиндемит”. Прожекциите под отрито небе ще са от 21.00 часа на площад “Македония.

На 28 август от 20.30 часа на същото място за първи път на благоевградска сцена ще гостуват български състави от Сърбия, Украйна и Молдова, които ще представят разнообразна програма от народни песни от различните области на българския фолклор.

Финалът на летните прояви, организирани от Община Благоевград е на 11 септември /събота/, на площад ”Македония” от 20.30 часа. В последната събота преди началото на учебната година концерт ще изнесе популярната рок група „Епизод” със специалното участие на Йордан Караджов.

opera.jpg

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

1 коментар

  1. Приветствам тези прояви. Браво на организаторите. Чудесно е, че са се погрижили да разнообразят културния живот на града през лятото. Ще бъда в града през м.август само /за съжаление/, но каквото успея да видя ще е чудесно – сигурна съм. Знам колко е трудно да организираш в тези времена концерт, та – БРАВО НА ВАС!!!

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: