Избират блондинка на Благоевград

В петък ще бъде избрана блондинката на Благоевград, която ще представя града на конкурса в цялата страна. Инициативата е на международната асоциация на блондинките. 15 членно жури ще търси и избира най- талантливите, умни стабилни и вярващи блондинки в Благоевград, обясни Олга Ускова, която е председател на Международната организация на блондинките в България.

Записванията за участие ще продължат до сряда, а организаторите обещават едно весело и „розово” парти. „Да покажеш на света, че си умен и красив е много отговорна задача. Зад всеки успял мъж стой една успяла жена, а ако е блондинка още по- добре”, каза Ускова. Момичета няма да бъдат гримирани и обличани от стилисти.

Такива ще има, но те само ще дават съвети. Идеята на организаторите е всяка млада и руса дама да покаже своята способност да се гримира и облича. Тя разказа, че организацията се занимава и с благотворителност. Ускова посъветва политиците да представят в медиите достойнствата на България, а не само залавянето на престъпници, тъй като отдалечават туристите от страната ни.

На 22 октомври в София ще се проведе националният конкурс на блондинката. Тогава ще бъде избрана русокосата красавица, която ще представи страна ни на световния конкурс в Дубай.
В момента в организацията в страната членуват 150 блондинки, като при приемането на новите членки, всяка разказва виц за блондинки.

tri_jeni_blagoevgrad_centar_shetkat_s_oficialni_obuvki.jpg

Източник: E-79.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

2 КОМЕНТАРИ

  1. таковъл (нали се сещате) съм много от тоя град. хвани едната, удари другата

  2. Има многоо потенциал в БЛГ… дано изберат нещо свястно

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: