Неправилно паркирал благоевградчанин се опита да избяга

Неправилно паркирал благоевградчанин предизвика скандал и се опита да избяга от полицейски автопатрул, информираха от Областната дирекция на МВР.

Вчера следобяд на кръстовището между улиците ”Марица” и “Иван Михайлов” служители на общинска фирма “Паркинги и гаражи” започнали да отстраняват с “паяк” неправилно паркирал лек автомобил марка “Мерцедес”. Водачът се появил и започнал да се саморазправя. Шофьорът бил помолен от полицаите да представи документ за самоличност и шофьорска книжка. Той обаче отказал.

Разпоредено му било да придружи полицаите до сградата на Районното управление на МВР в Благоевград, където да му бъде съставен акт по Закона за движение по пътищата. Водачът се качил в мерцедеса и потеглил в посока към ул. „Марица”, опитвайки се да избяга.

Полицейският автопатрул тръгнал след нарушителя като многократно му подавал сигнал да спре. Беглецът обаче не се подчинил.

Друг полицейски автопатрул спрял шофьора на бул. “Св.Димитър Солунски”.

47-годишният Чавдар Михайлов от Благоевград е доведен в полицейското управление и му е съставен акт за административно нарушение по Закона за движение по пътищата и разпореждане по чл. 55 от  Закона за МВР.

Работата по случая продължава.

Blgpaqk05.jpg

Източник: Дарик Благоевград

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

2 КОМЕНТАРИ

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: