Финалът на Мис Мерилин в Благоевград наближава

Най-шумното и секси събитие на годината е към своя край. Вече са ясни финалистките, които Мис Мерилин половин година събира от всички краища на страната. Само преди два дни конкурсът и звездното жури преминаха през Благоевград и избраха последните три красавици, които да мерят сили с останалите за националната титла. С титлата „Мис Мерилин Благоевград” бе отличена красивата Жана Янева. Изборът на девойката бе изключително труден за журито.

Единствен певецът Устата заяви, че от самото начало е харесал девойката и е бил сигурен, че всички ще се спрат на нея. Той самият дойде по-рано за събитието и нетърпеливо зае своето място сред колежките си Алисия, Петя Велкова и Бианка. Над 20 ще са Мерилинките, които след около месец отново ще имат възможност да докажат своя сексапил, женственост, грация и артистичност – в духа на Усещане за жена и Мерилин. „Турнето на Мис Мерилин ни зареди с много ентусиазъм през тази половин година и смея да кажа, че всички тук вече сме добри приятели.

Честно казано не искаме то да приключва и въпреки това нямаме търпение да сме част от бляскавия финал. Ако до сега смятате, че беше пищно и шумно, то почакайте да видите финала, който ще е невиждан по блясък и мащаби спектакъл.” – сподели топмоделът ни Петя Велкова след събитието. Дочухме, че всички Мерилинки, журито и ВИП гостите на Мис Мерилин са завършили заедно купона по изгрев слънце в едно от най-елитните благоевградски заведения.

tri_jeni_blagoevgrad_centar_shetkat_s_oficialni_obuvki.jpg

Източник: Радио Фокус

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: