Феновете в Благоевград искат нов „Пирин”

Феновете в Благоевград искат нов „Пирин”, показва анкета. Както е известно, миналата седмица отборът, чийто мажоритарен собственик е Емил Наков, бе изхвърлен във „В” група.

Никой от ултрасите обаче не искат да подкрепя този отбор, ако той все пак започне участие в Югозападната „В” група.

На въпрос: Ако бъде създаден нов „Пирин”, а отборът на Емил Наков започне новия сезон във „В” група, на кой отбор ще ходите на мачове, 142 души са отговорили – на новия „Пирин” независимо в коя група ще играе, едва четирима са подкрепили Наков.

На 21 души вече им е писнало от всичко, което се случва в последните години с любимия им клуб и калпавото управление, затова казват, че няма да ходят повече на мачове.

Междувременно за утре в кабинета на кмета на Благоевград Костадин Паскалев по темата „Пирин” и неговото бъдеще се обмисля нова среща, на която да присъства и Ивайло Андонов – собственикът на частната футболна школа „Пирин 2001”.

На нея ще се обсъжда вероятността новият „Пирин” да заиграе с регистрацията на неговата школа, тъй като по новите наредби в един град не може да съществуват няколко клуба с едно име и не се позволява вече да се добавят допълнителни абревиатури.

Източник: E-79.com
Снимка: Blagoevgrad.EU, Архив

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: