Завърши Пролетният турнир по футбол ПИФ’2011

Приключи Пролетният турнир по футбол на Правно-историческия факултет, в който взеха участие 20 отбора, съставени от студенти от факултета. Надпреварата ще се запомни с изключително атрактивните имена на отборите, бурно аплодирани от публиката: “Вързани крака”, “МОрселона”, “Кашкавалени крачета”, “Г.Р.Е.Д.А.” (Граждани за Рационализиране на Европейската Дистрибуция на Алкохол), “КГБ” (Колко Голяма Бира), “Godfather” и други.

Естествено, на финалите се срещнаха най-добрите – КОМИТИТЕ срещу ФК “Щ+Щ” (2:1) и White Power срещу Алкохол Юнайтед (0:4). На трето място се класираха КОМИТИТЕ, второто място остана за White Power и шампиони тази година станаха «Алкохол Юнайтед».

Във финалния атрактивен мач, в който се изправиха едни срещу други «Журналисти» и «Общинска администрация», превес взеха силите на журналистите, които победиха с 3:1.

Доц. д-р Валентин Василев, зам. декан на Правно-историческия факултет награди трите най-добри отбора с купи, грамоти и медали. Грамоти за “Гол-майстор”, “Най-добра симулация”, “Най-много яйца в кошницата” и други бяха връчени на партито по случай закриването на турнира.

Източник: Swu.bg

Снимка: Blagoevgrad.Eu, Архив

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: