Апостолов влиза в трети кметски мандат

Апостол Апостолов – кандидатът на трети кметски мандат в Симитли, сюрпризира жителите в общината с нов проект за цялостна подмяна на водоснабдителната и канализациотнна инфраструктура в селата. Апостолов и екипът му подсигуриха 150 000 000 лева за реализация на строителните дейности. Първата копка на нова ВиК мрежа ще бъде на 26 септември в село Черниче.

Апостол Апостолов и коалицията му “Бъдеще за община Симитли”, явяващи се на предстоящия местен вот с бюлетина номер 24, дадоха официален старт на предизборната кампания късно снощи. Четирири лъча от зрелостници, фолклорни самодейци, спортисти и кукери се сляха с хилядите граждани и симпатизанти на градския площад в общинския център.

Заедно с Апостолов на трибуната застанаха коалиционните партьори и участниците във вота за общински съветници. Водач на листата е кандидатът за кмет, следват го младежите Гергана Гиздова и Владимир Христов, които са нови лица в политическия живот в Симитлийско.

Четърта в кандидат-съветническата подредба е Светла Атанасовска. Следват я Мирослав Рълев, Марио Лазаров, Юлий Церовски, Юлия Янчева, Владимир Стоилов, Иван Велев, Георги Митрев, Кирил Йосифов, Таня Златева, Здравко Чобанов, Янко Георгиев, Николай Неделчев и Ивайло Комолски.

 

Източник: Дарик Благоевград

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: