В Разлог започват проверки на автомобилите за зимни гуми

Малка част от шофьорите в Разлог са сложили зимни гуми на автомобилите си ,въпреки че зимата напомни за себе си. В неделния ден изненадващо за мнозина заваля сняг и шофиращите през прохода Предел и други високи места изпитаха неудобството от липсата на подготовка за движение при зимни условия. За да осигурят безопасност по пътищата в района и с оглед наближаващия зимен сезон, от КАТ – Разлог ще проверяват активно тази седмица водачите на МПС за наличието на зимни гуми.

Един комплект гуми в Разлог се продава за около 200 лв. до 400 лв. в зависимост от размера. Повечето от шофьорите откровено казват, че топлото време в началото на месеца ги е подвело и не са взели мерки навреме да сменят важния аксесоар за автомобила. Пред пунктовете за смяна на гуми днес по обяд вече се заформиха и опашки, като работещите информираха, че са търсени да отворят и в късните часове на иначе почивния неделен ден.

Хит в Разлог напоследък се превърнаха и т.н.”гардероби” за гуми – където хората срещу сума от 20 лв. на сезон, могат да предоставят за съхранение неизползваните в момента комплекти.

Източник: E-79.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: