Халотерапията (Терапия със сол) за първи път у нас!

Витасол България има честта да Ви покани в първата солна стая в България! Витасол България е първия по рода си център за здраве, виталност и красота. Единствено тук можете да усетите лечебната сила на Халотерапията, която е истински хит в Европа и Америка, а сега вече е съвсем близо до вас! Доказаната ефективност на Халотерапията като метод за лечение и профилактика е често коментирана тема в медиите напоследък, но малко хора знаят, че тя е факт и в България- а именно в Благоевград!

Релаксирайки в уютна, дизайнерски моделирана стая, изградена изцяло от естествена морска сол, можете да надвивате редица заболявания, както и да повишите имунитета и тонуса на тялото си. Чрез модерна технология (халогенератор) в солната стая се създава терапевтичен микроклимат близък до този в солните пещери, боровите гори както и на морския бряг. Въздухът в стаята е богат на микроелементи, 80% от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло.

Можете да ни откриете на адрес: ул. Александър Фон Хумболт No.8, в близост до общежитията на Югозападния университет, както и на телефон : 0897770087. За повече информация относно халотерапията, както и за новини, промоции и други услуги, предлагани от център Витасол, посетете ни на нашата Facebook страница:

www.Facebook.com/vitasol.bulgaria

Скоро очаквайте и новия ни уебсайт

Добре дошли в “Рая на солта”!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: