Владимир Елезов обяви част от листата си за общински съветници

Кандидатът за кмет на Благоевград Владимир Елезов обяви част от листата за общински съветници.

Начело на листата е самият Елезов, следван от известния предприемач в енергийния бранш Рашко Динков.

Коалиция “Екип”, представена от две граждански сдружения, Съюза на офицерите и сержантите от резерва и партиите НДСВ и “Лидер”, ще се се яви на избори с пълна листа за общински съветници – 37.

Съекипници на Елезов за нов Общински съвет в Благоевград са Драгослав Христов, Венцислав Миленков-собственик на транспортна фирма, Лили Оркова-служител в Югозападния университет, Станой Янев от цигарената фабрика в Благоевград, Росен Николов-магистър по стопанско управление, Веселин Стойков-футболист и бивш капитан на ПФК “Пирин” и Николай Лигов.

Коaлиционните партьори от НДСВ са представени от лидерите си в Благоевградско д-р Ангел Каркелев-специалист в болницата по онкологични заболявания, Красимира Тагарева-шеф на Агенцията по вписванията в Благоевград, Анита Дюлгерова-хореограф, Маргарита Георгиева и Екатерина Москова.

Сред водачите в листата на Елезов е Ани Станинска-управител на застрахователна компания, представляваща ПП “Лидер” В листата са съпартийците й Красимир Стефанов и Ани Гургулеева.

Гражданско сдружение “Европейски избор за Благоевград” ще участва в листата чрез настоящият общински съветник и хотелиер Румен Калайджиев, бизнесдамата Стефка Терзийска и Нина Марчева-икономист.

За бъдещ общински съветник ще се състезава и Велин Бучински от Съюза на офицерите и сержантите от резерва.

Следващите участници в листата ще станат ясни до седмица.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: