Коледната елха в Благоевград светва на 5 декември

Коледната елха в Благоевград ще светне на 5 декември, съобщи Дарик Благоевград


Преди тържеството на площад “Георги Измирлиев” ще има празнично шествие, което тръгва от площада пред Съдебната палата в 16.30 часа. Очаква се в шествието да се включат представители на всички културни институции в областния център.

Групите деца, които са се готвили за празника през последните месеци, ще пеят и танцуват на импровизираните открити сцени на площад “Македония” и пред Градския универсален магазин. В понеделник в Благоевград ще посрещнат Дядо Коледа. В 19.30 в зала „Яворов” ще бъде концертът “Коледни светлини” на децата от социалните заведения. Следващият концерт е на Биг Бенд Благоевград на 7 декември и на студенти от специалност “Музикален театър”.

На 16 декември в Благоевград ще гостува израелски DJ, като това е подарък за благоевградчани. Другият голям коледен концерт е на 23 декември, които ще бъде на откритата сцена на площад “Георги Измирлиев”. Ще участват ансамбъл “Пирин” и Биг Бенд Благоевград.

На 31 декември на откритата сцена пред кметството от 23.00 часа ще бъде тържественото посрещане на 2012 година. Още не е уточнено кои ще са изпълнителите в празничната нощ.

В Коледно-новогодишната програма ще вземат участие основно изпълнители от община Благоевград.

Входът за включените в културната програма прояви е безплатен за благоевградчани.

КУЛТУРНА ПРОГРАМА ДЕКЕМВРИ 2011

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

3 КОМЕНТАРИ

  1. Къде в понеделник ще се посреща ДЯДО КОЛЕДА, че да заведа детето?

  2. Tova e nai- umrqlata elha.koqto nqkoga e bila postavqna na ploshtada. Blagodarim na g-n Kambitov, che razvali nai- vajnoto, svyrzano s Koledata.

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: