Емил Костадинов: „Призвани сме да носим отговорност за нашия общ дом Благоевград, да бъдем отбор на бъдещето”

С близки и приятели кандидатът за кмет и водач на листата на Левицата Емил Костадинов, както и кандидатите за общински съветници направиха снимки за предизборните си плакати. Сградата на Историческия музей ще бъде символът на значението ,което кандидатите на Левицата отдават на историческото познание, духовната култура и богатство на благоевградчани. С посещението си на експозицията на музея те проявиха заслужена почит към поколенията и личностите, градили историята на града и оставили незалечима диря в неговото развитие до днес.

„Хората се различават не по цвета на кожата си, не по своята религиозна, или политическа принадлежност. Хората се различават по своето място във времето.Такива, които са останали в миналото, други, които все пак са внастоящето, но нямат хоризонт за бъдещето. И трети, които са хората на утрешния ден. Нашият отбор може и е призван именно да носи отговорност за съдбата на нашия общ дом Благоевград. Нека бъдем отбора на бъдещето.

Дойдохме тук в Историческия музей на Благоевград отново да си спомним за дълбоките корени на нашия град в древността, за достойни наши съграждани, да се заредим с импулса за своята отговорност в управлението на града ни”– с тези думи на кандидата за кмет на Благоевград Емил Костадинов започна историческата беседа в експозицията на музея, водена от уредника по нова и най нова история Михаела Василева със специален гост директора Галя Миленкова.

Особен интерес кандидатите за общински съветници от листата на Левицата проявиха към постиженията и усилията на най-успешните кметове в историята на града – В. Мечкуевски, Панайот Тасев, В. Тимчев в изграждането на модерната инфраструктура, нови институционни сгради, банки, училища, болници и начало на електрификацията на града.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: