Кола се заби в стълб в Благоевград, водачът избяга

Лек автомобил са заби тази нощ в уличен стълб в Благоевград и го събори, за щастие няма пострадали, съобщи БГНЕС.


Пътният инцидент стана към 22.30 часа снощи на бул. “Джеймс Баучър” на автобусната спирка пред общежитията на Американския университет в България /АУБ/. Лек автомобил Ауди, управляван от 26-годишния Мирослав И. на прав участък, движейки се с несъобразена скорост по четирилентовия булевард губи контрол над автомобила.

Той завива на дясно и на 20 метра преди моста над р. Бистрица се забива в уличен стълб и го пречупва. След удара стълбът пада на уличното платно, като куриозното е, че лампата на върха му продължи да свети.

В автомобила са пътували приятел на водача Мирослав и две момичета. След пътнотранспортното произшествие двамата мъже побягват покрай реката, оставяйки на мястото на катастрофата двете момичета. Светкавично пристигат четири патрулки, които от двете страни на катастрофата отцепват пътното платно в посока жк “Еленово”.

След като са уведомени от очевидци, че двама са избягали, и че момичетата не са управлявали колата, както са инструктирани да кажат, полицаите започват да гонят бегълците. След 30-на минути водачът и спътникът му са задържани и върнати на местопроизшествието. Над два часа продължи огледа на местопроизшествието, като първо техник на Електроснабдяване изключи захранването на падналия стълб. След приключването на огледа, водачът на Аудито с благоевградска регистрация бе закопчан с белезници и задържан за 24 часа за бягство от местопроизшествието.

Лекият автомобил бе основно претърсен от полицаите, а движението по булеварда възстановено към 0.45 часа след полунощ.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: