Владимир Елезов официално откри своята предизборна кампания

Владимир Елезов, кандидатът за кмет на Благоевград, издигнат от Коалиция „ЕКИП“, официално откри своята предизборна кампания.

Студеното време не изплаши стотиците благоевградчани, събрали се на площад „Георги Измирлиев“ в областния град, за които бе важно да подкрепят своя кандидат. Първи музикално-танцовална програма изнесоха момичетата от танцовата формация на Анита Дюлгерова – Балет „Дъга“.

Водещата приветства на сцената Владимир Елезов, като не пропусна да изтъкне неговите най-силни качества и това, с което той е различният кандидат-кмет.

На сцената редом с Елезов застанаха и всички кандидати от листата за общински съветници, начело с Рашко Динков, Анка Станинска, Румен Калайджиев, Ангел Каркелев, Стефка Терзийска, Нина Марчева, Красимира Тагарева.

Хванал малката си дъщеричка за ръка, Елезов подчерта колко е важно за него детето му да расте в един по-добър Благоевград и да остане да живее в един европейски Благоевград.

„Чест и удоволствие е за мен, че се събраха толкова много хора днес на площада, един ден след Деня на независимостта. Днес откриваме официално кампанията. Казвам „официално“ тъй като ние вече четири години сме в предизборна кампания и работим в полза на хората от града и съставните села.

Разбрахме нуждите и проблемите на общината и ще се опитаме да гарантираме спокойствие. Искаме среда, която да бъде мирна, тиха и подредена, да се развие бизнеса, а възрастните хора и децата да бъдат обичани и обгрижвани.

Срещите ни ще продължават и след един месец, с бюлетина №43 заедно с “ЕКИП”, заедно за един по-добър Благоевград“, каза пред благоевградчани кандидатът за кмет Владимир Елезов.

Музикалното шоу на площад “Георги Измирлиев” продължи с групите “Шоу бенд”, “Blacky”, а за финал на сцената за всички меломани забиваше най-старата благоевградска рок група “Black Rose”.

                                                                                                                                   Снимки: Blagoevgrad.eu

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

1 коментар

  1. Или се научете да пишете, или поне цитирайте!!!

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: