Новодомци откриха кости при почистване на мазе в Благоевград

На зловещи останки се натъкнаха вчера новодомци на новопостроена кооперация в Благоевград, съобщи БГНЕС.

При почистване на мазе на кооперация на бул. “Александър Стамболийски” вчера след обяд новодомци открили кости. За зловещата находка е уведомена полицията. След направения оглед, останките, по които имало все още тъкан, са прибрани от полицаите и занесени в отделението по съдебна медицина на МБАЛ-Благоевград. Предстоят експертизи.

Случаят е поет от служителите на Второ РУП-Благоевград. От ОД на МВР-Благоевград отказаха информация по случая с мотива, че предстоят експертизи и все още не е ясно дали костите са човешки. Но никой не би си направил труда да занася на съдебен лекар животински останки.

По непотвърдена информация сред останките няма череп. На този етап не е ясно дали по събраните в чувал кости има останки от дрехи. Липсата на всичко това означава, че ако е човешки, то трупът е бил разчленен и изхвърлен на различни места.

На бул. “А. Стамболийски” има една жилищна кооперация, построена преди около 5 години, но в която закупилите апартаменти не могат да се нанесат, тъй като сградата до скоро нямаше акт 16. Работата на полицията и съдебните лекари по зловещата находка предстои тепърва.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: