DJ TIESTO открива “Solar Summer Festival 2011” в Слънчев бряг

Тiesto ще открие “Solar Summer Festival” тази година в Слънчев бряг. Едни от най-големите имена от световната електронна сцена ще пристигнат у нас това лято, съобщиха организаторите.

За 10-ото юбилейно издание на фестивала са предвидени поредица от партита на Слънчев бряг в първите две седмици на август. Началото ще бъде поставено още на 30 юли с обявения наскоро за “Най-велик диджей на всички времена” – Tiesto.

Това е второто му гостуване на фестивала, след като през 2009 г. събра над 10 000 привърженици на електронната музика на 5-часово мултимедийно шоу. С гостуването си у нас Tiesto ще представи новия си албум “Club life – Volume One Las Vegas”, чиято премиера беше през април.

На 5 август за първи път родните фенове ще видят на една сцена Loco Dice и Dubfire. Те са съгласували програмите си, за да дойдат заедно на Слънчев бряг.

На следващата вечер, 6 август, фестивалната програма ще продължи с трима от любимите DJ-и на българската публика – на три пулта един до друг на сцената ще застанат Марк Найт, Мартин Тен Велден и Феде Ле Гран. До края на месеца ще бъдат обявени и другите имена на фестивала.

Източник: BTV

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: