В Благоевград ще се проведе благотворителен турнир в подкрепа на малката Микаела Миткова

Община Благоевград заедно с група млади хора организира благотворителен турнир по вдигане на тежести от лежанка. Инициативата, обединила общинското ръководство, младежи и много добри хора, ще се проведе на 31.10.2020 г. в зала “Скаптопара”.

Микаела страда от ДЦП и епилепсия и се нуждае от стартова сума в размер на 6 000 лв., за да започне своята рехабилитация в клиника в Турция. Тя и семейството й ще се нуждаят от помощта на всички ни може би още дълго време. Нека да започнем от тук – нека помогнем на Микаела като й дадем шанс за добър и достоен живот! Това, което сме подготвили, ще бъде интересно, забавно и в същото време ще е в голяма помощ на Микаела. Това обаче не би могло да стане без Вашата помощ. Затова отправяме покана към всеки от Вас, за да се повеселим и да помогнем ЗАЕДНО!

На 31.10.2020 г., от 11.00 часа в гр. Благоевград, зала „Скаптопара“, ще се състои турнир по вдигане на тежести от лежанка. Желаещите ще мерят сили в 2 категории: до 80 кг и над 80 кг. Ще има награди и изненади за участниците! Турнирът е изцяло с благотворителна цел, като събраните средства от участниците и зрителите ще се предоставят на Микаела с надеждата да й помогнем! Благодарение на многобройните партньори, които се включиха в каузата, сме подготвили шоу програма, томбола и много изненади за зрителите, а за Вашето добро настроение ще се погрижат- Игор Дамянов и DJ Slavy.

Всичко това и още много очаквайте на 31.10.2020 г.

Желаещите да премерят сили на лежанката могат да се записват на телефон: 0889691903.
Билети на касата на “Информационен културен център” и на място.
Цена на билета 5 лева.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: