Откриха 30 кг канабис от частен имот в село Лешко, има задържан

В хода на проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, от полицейски служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Благоевград е задържан 55-годишен мъж от гр. Благоевград.

На 22.10.2020 г. в имот, ползван от лицето, находящ се в землището на с. Горно Лешко, общ. Благоевград са намерени и иззети: около 45,51 грама канабис, три ножици със следи от канабис по тях, сухи стъбла и клони от канабисови растения с общо тегло около 500 грама и около 11 бр. тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 31 килограма.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

От полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, на 22.10.2020 г. в гр. Благоевград, е извършена проверка на жилище, обитавано от 24-годишен благоевградчанин, при която са намерени и иззети два гриндера с остатъци от суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. 24-годишният и 18-годишен младеж са задържани със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Благоевград. Образувано е досъдебно производство.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: