БСП открива предизборната си кампания на 27 септември

На 27 септември, от 18.00 часа в Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград кандидатът за кмет на Левицата Емил Костадинов и кандидатите за общински съветници стартират предизборната си кампания.

Участие в програмата ще вземат изявени местни творци.

Своята подкрепа  ще изразят известните изпълнители на пирински фолклор Руска Стоименова, Стойка Германова , проф. Кирил Костов, Иван Гоцев, Йорданка Варджийска, Георги Гоцев, Димитър Янев, Васко Лазаров и Димитър Чалъков. В предизборната програма  ще се включат и носителите на много награди благоевградски актьори – Бистра Тупарова, Андраш Кончалиев и Биляна Дилкова.

Емил Костадинов бе сред първите, които оповести предизборната си програма за кандидаткметската си кампания.

Сред основните принципи на управление се акцентира върху осигуряване на прозрачност и граждански контрол в управлението, решаване на ключови въпроси за развитието на Общината чрез провеждането на местен референдум, създаване на консултативни обществени съвети.

Сред конкретните задачи от програмата са: нова транспортна схема и модернизиране на градския и междуселския транспорт, продължаване на подмяната на канализационната и водопроводна мрежа , довършване на  започнатите ПСОВ в селата, създаване на комплексен и съвремен транспортен и логистичен център, привличене на трети международно-признат университет в Благоевград, изпълнение на проект за регионална система за управление на отадъците съвместно с Общините Симитли, Рила, Бобошево и Кочериново, модернизиране на инфраструктурата на МБАЛ „Благоевград”, внедряване на системи за профилактика и здравословен начин на живот, покриване на водния дефицит на Благоевград, чрез изграждане на язовир с завирен обем от около 6 милиона кубически метра, разкриване на нови 500 работни места,стимули за обработване на обищинските земеделски  земи, разработване на общинска програма за развитие на икономиката в района, вьзстановяване на района на Ловен дом, Розариума и Зоопарка като място за отдих, спорт и забавление.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

1 коментар

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: