Billa вече близо месец в Благоевград

BILLA България очаква най-нетърпеливите клиенти в своя първи супермаркет в Благоевград. Така жителите на града и неговите гости разполагат с нов адрес за качествено пазаруване – ул. “Крали Марко” 1. Вече и благоевградчани ще могат да се възползват от добрите традиции и практики на BILLA: приветлива среда за пазаруване, разнообразен асортимент от продукти на достъпни цени, щандове със свежи плодове и зеленчуци, винаги прясно месо, транжирано на място, както и кулинарна витрина.

Запазена марка на BILLA са изгодните намаления и промоции. Подробна информация за цени и начини за спестяване клиентите ще намерят в седмичната брошура на веригата, включително атрактивни дневни предложения от акцията СУПЕР ЦЕНА. Лоялните клиенти могат да спестяват системно благодарение на специална карта за трупане на бонус-точки, които се превръщат в левови отстъпки. Billa card набира популярност, след като бе лансирана преди година. С нейното използване домакинствата пазаруват и едновременно с това трупат левови отстъпки. По повод 1 година Billa card от 1 май започва четириседмична промоция, отразена в допълнителна брошура от 8 страници. Тя съдържа изключително изгодни предложения и игра с BILLA ваучери. В рамките на един месец всеки притежател на Billa card, който събере 1000 точки автоматично участва в томбола, от която 10 клиента ще спечелят ваучер на стойност 1000 лв.

Юбилейният 70-ти магазин на веригата в България заема търговска площ от 560 кв. м, разполага с 4 каси за обслужване на клиентите и поддържа собствен паркинг с 13 места. В Благоевград BILLA открива 38 работни места и продължава да бъде един от най-големите работодатели у нас с над 4000 служители на национално ниво.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

1 коментар

  1. Личното ми мнение е, че тази Била не е истинска! Някакав франчайз ще да е! Първо – много малко помещение е, второ – не е точно като другите били – някак си е по-малък, по…. не знам как да го опиша

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: