Голяма тълпа от хора се е събрала в района на ромската махала

Голяма тълпа от хора се е събрала в района на циганската махала. Затворена е улица 14-ти полк.
Към този момент не разполагаме с повече информация. Наши пратеници са на място, ще ви държим в течение със случващото се.

Според наши пратеници, минути след мирния протест се е случило спречкване, което е довело до ранени. На място има линейки, улицата е отцепена. В момента текат разпити, разпитват се свидетели.

Улица 14-ти полк продължава да бъде затворена.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

4 КОМЕНТАРИ

  1. Не може за това,че някой е направил нещо извън закона да отговаря една цяла общност.Кога ние българите ще се на учим да разпознаваме кой е виновен и кой не.И защо трябва да страдат от всичко това невинни хора.Ще се научим ли някога да не гледаме цветът на кожата,а да опделяме м/у виновни и невинни.Има ли някой които да каже,че е по горен от другия!!Ч

  2. Не съм сигурна, че е правилно и това обобщение”ние българите”.Аз съм българка , но нямам отношение към ромите.Някой политизира един инцидент и това може да се превърне в нещо страшно.Виновният трябва да си понесе наказанието, а не – в цяла България- мирни протести.Срещу какво точно са насочени те?Не протестираме, когато се съсипва икономиката, когато увеличават тока и водата, срещу безумията на здравната система, но сега – да!Това е безумие!

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: