Липсата на подготовка доведе до нови контузии в „Пирин”

Липсата на подготовка доведе до нови контузии в „Пирин”. Както е известно, отборът се събра едва една седмица преди началото на първенството в четвърта дивизия Зона „Бистрица”.

Предстоящият мач утре срещу „Рилци” се очертава да пропуснат Александър Янчов, Михаил Янев, Стоян Тренчев и Борислав Шопов, които са с различни оплаквания. На разположение на треньора Костадин Герганчев няма да бъде и Михаил Радев, който е болен.

Друго, което притеснява младият наставник на „орлетата” от последния мач с „Бистрица” (Катунци) е подходът на неговите футболисти, които очакват да победят без особени усилия.

Подценяването на съперника е причина „Пирин” да не отбележи гол срещу „Бистрица” (Катунци) на полувремето в предишния кръг. В крайна сметка благоевградчани спечелиха резонна победа с 3:0 и продължават да нямат допуснат гол вече четири мача подред.

Герганчев изрази претенции и към съдийството на Драган Стойков, който подмина сто процентова дузпа за задържане в наказателното поле на Борислав Шопов в 26-ата минута на двубоя.

„Пирин” няма притеснения от терена в „Рилци”, макар че по-добрият вариант беше мачът да се играе в Благоевград, но домакините отхвърлиха тази възможност. Двубоят „Рилци” – „Пирин” е утре от 17.00 часа.

Източник: E-79.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: