„Пирин” ще играе областен финал за аматьорската купа

Отборът на „Пирин” ще се изправи на финал срещу „Струма 2005” (Струмяни) в областния етап на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига. Двубоят е утре от 17.00 часа на терена в Струмяни.

Двата отбора са участници на благоевградската областна група Зона „Бистрица” и Зона „Струма”. Турнирът за Купата на АФЛ се провежда по системата на елиминиране в една среща.

Ако резултатът остане равен след края на редовното време, продължения не се играят и се пристъпва директно към изпълнение на 11-метрови наказателни удари.

На 2 октомври (неделя) от 16.00 часа пък „орлетата” приемат на стадион „Христо Ботев” в Благоевград тима на Краище в среща от 6-ия кръг на Зона „Бистрица” .

За утрешния мач наставникът на благоевградчани няма да може да разчита на трайно контузените си футболисти Димитър Техмеджиев и Стоян Тренчев.

В игра след грипно заболяване се завръща Минчо Радев. В изиграните мачове от първенството на Пиринската бундеслига „Пирин” има 5 победи и е с голова разлика 26:1. „Орлетата” допуснаха попадение в тяхната врата в предишния кръг при гостуването на Рилци.

Източник: E-79.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: