Муса Палев е новият областен управител на Благоевград

Musa_Palev20_Blagoevgrad.eu_

Муса Палев е новият областен управител на Благоевград. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Той е роден на 11 февруари 1971 г. в с. Бабяк, община Белица. Завършил е Социални дейности и Бизнес администрация. Владее английски и руски език. Депутат от ДПС в 40-то и 41-во Народно събрание.

Със свое решение Министерският съвет назначи още областни управители на Кюстендил, Пазарджик, Пловдив, Търговище, Велико Търново, Разград, Стара Загора и Ямбол.

Иван Каракашки е назначен за областен управител на област Кюстендил.

Иван Йорданов е назначен за областен управител на област Пазарджик.

Венцислав Каймаканов е назначен за областен управител на област Пловдив.

Емел Расимова е назначена за областен управител на област Търговище.

Георги Рачев е назначен за областен управител на област Велико Търново.

Стоян Ненчев е назначен за областен управител на област Разград.

Живка Аладжова е назначена за областен управител на област Стара Загора.

Николай Пенев е назначен за областен управител на област Ямбол.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

21 КОМЕНТАРИ

  1. Някой в Благоевград знае ли Муса име ли е, псевдоним, или титла някаква? Кой гласува да имаме управител с име Муса???

  2. ex gospoda imali zna4enie koi kakva etnos e i na koi bog se izpovqdva mojebi neznaete kav 4oveke tozi mysa palev pomognal na xilqdi na6i sagrajdani nezavisimo ot tova 4e sa go psyvali obijdali toi e zabravil zlobata i e pomognal na xora koito sase nojdaeli ot pomo6t bilo s pari vraski otkliknal e na bolkata na xorata edin kyltyren i vaspitan balgarin nebi kazal ne6to koeto da zasegne daden 4ovek toi pomaga i na romi na mysylmani xristiqni i nikoga ne si i pomisli tozie ot GERB ONZI OT BSP A TOZIE OT MOITA PARTIQ DPS pomaga6e na xora ne na partiii pojelavamti prekrasno bade6te badi jiv i zdrav

  3. Трябва най-после да се примирите, че ние българомохамеданите или “помаците” сме умни, амбициозни, упорити и можещи хора!Ние сме равноправни граждани на р. България също като вас и ще участваме във властта независимо дали ви харесва или не!!!А що се отнася до името Муса е име на пророк.

  4. abe g-n manov zaradi takiva nacionalisti kato tebe .kadeto delqt horata predizvikvat voini.pedal

  5. Умът на този помак ще стига до там….. този който го е издигнал на власт. Защото както всички помаци и той е роб на радикала и заблудата. Всички вие помаци забравяте че сте били християни и че сте приели тази религия за да не бъдете убити и сте измъчвани поробени убивани и изнасилвани от същите хора и религия която сега почитате. Да не забравяме също така скъпо помакинче че точно жените са тези които пасат кравите берат дърва копат на полето и правят всичко докато мъжете им помаци чоплят семки на чаршията и освен всичко което правите за мъжете си те накрая ви пошляпват .Да се въренм във добрите стари махали и помашки села останали без капка развитие заради насадения радикал който ги кара да работят само на полето и да гласуват за този който им кажат защото в противен случай ще са отритнати и за нищо няма да им помогнат от кметството или общината. За съжаление това ще стане и с развитите ни градове и села – тази власт не просто ще спре развитието на държавата и областта ще ги върне години назад от развитието. И още нещо да не забравяме че обичаите които спазвате са нито български нито турски изберете си вече религията на поробителите ви ли ще спазвате или тази на тези които са се борили за свободата ви

  6. Оставете тези хора да са си мюсюлмани като искат. Какво ви бърка това. Шарен свят – едни християни други евреи трети будисти. Докато няма обич между хората – ще има винаги дразги и войни. Толкова ли е трудно да се разбере. Гоце Делчев е казал: “Разбирам света единствено като културно съревнование между народите”

  7. Майко Българио!!!Накъде вървиш???Доживяхме и това..Най-бунтовния български край да бъде управляван от един потомък на тези,които продадоха вярата си за да живеят по време на турското”присъствие”..????!!!!!Събуди се народе Български!!!!Нека всеки,който споделя това мнение да отрази като “споделено”,за да видим колко българи останахме в тази държава!!!!

  8. А Вие, Г-н или Г-жа от Горно Краище, се научете, че в България се пише на български език и все още съществуват правописни правила, преди да пращате хората да се лекуват…Вие сте неграмотен/на! За това се бунтуват хората – неграмотни и ограничени индивиди като вас и “защитниците” на Г-н Муса по-горе, също изглежда неграмотни, избират може би подобни на вас управници…лично мен не ме притеснява човекът от къде е, нито вярата му – Когато обаче говорим за власт и такъв отговорен пост, се потрисам от мисълта, че човек следващ идеалите на ДПС го заема – Това не е национализъм! Но не мога да повярвам, че абсурдната политика на още по-абсурдната театрална група ДПС ще пусне корен в моят град.

  9. Отвратително е да се “отрича” компетентността на който и да е човек, само защото не изповядва дадена вяра или защото се идентифицира с определена етническа принадлежност – НО! Когато става въпрос за отговорни политически постове, аз съм на друго мнение, поради конкретиката на партията, която го лансира/чиято политика Г-н Муса Палев подкрепя…Това е извращение, подигравка с всички тези, които протестираха – очевидно е, че този ход ще предизвика силно вълнение, тогава защо? ДПС играе своите мръсни игри, създавайки етническа нетърпимост – Така ли се стабилизира държава която свали действащо правителство – ИЛИ СЕ ДЕСТАБИЛИЗИРА, прекалено очевидно е, но каква е крайната цел….?! Риторични въпроси може да си задаваме цял ден. Нека погледнем отвъд очевидното – произхода/етническата принадлежност на Г-н Муса Палев и да се замислим какво се цели с този ход и какво точно “искаме ние” – КАКВО Е?

  10. знаел английски опа,да ама не, че той български едвам фъфли в едно негово изказване в пленарна зала вместо зпълване на дупките по пътищата говореше за запушване…Бог да пази БЪЛГАРИЯ…

  11. Достатъчно ми е да му видя само физиономията и вече ми е ясно що за “достоен” човек е…пропадаме все повече и повече…колко жалко

  12. Братя БЪЛГАРИ, не знам какво да мисля. Но мисля че с такива уравници, нашите деца няма да са БЪЛГАРИ а (анадолци). Няма да знаят и езикът ни, нали ще учат турски. Жал мие за авторите като (БОТЕВ, ВАЗОВ и мн. Други) сигорно и тях ще забранят да се изучават. Накаде те водят Родино Мила, (нашите управници). Събудете се Братя БЪЛГАРИ, не е нужно да чакаме (500) години ………….

  13. Аз съм българомохамеданин,не мога да коментирам него като личност,но мога политическата партия, на която е подгласник.
    Незаконна политическа партия, която разделя хората на етноси и насажда омраза за да се съберат повече гласове,повечето хора са неграмотни,бедни и могат да бъдат лесно манипулирани,жалко за човека, ако наистина е такъв за какъвто го представяте!!

  14. Pff a be nie musyulmanite mse razumni hora . Ne delim religiitee , no ot hristiqnite tezi sa mnogo malko !!! Kajete mi skypi hristiqni, dokato Bate Boiko beshe na vlast kakfo oprai v tazi strana ??? A i vnimavaite kakfo govorite sreshtu NAS !!! Zashtoto tazi otpadnala strana Ako nafleznat Ot turciqSamo INSTANBUL Vi e spukana rabotata !!! DA ne govorim za drugite gradove samo horata ot instambul ako doidat tuk Prosto shte se slu4i neshto ne opisuemo !!!

  15. Името Муса е еквивалентът на Моисей, защото Моисей освен християнски пророк е и мусулмански такъв, какъвто е и Исус, мир нему. Така че не бързайте да се присмивате на име, което има толкова дълбоки корени и за което нищо явно не знаете. А за това че сме били колени и поробени, за да приемем исляма са пълни глупости. Родена сам 1983 година, а не преди 5 века и аз съм избрала каква да бъда, както правят избор много хора родени в ‘помашки’ семейства. Това помак за мен лично е обидно. Аз съм Българка и горда мюсюлманка, какъвто е и г-н Муса!!

  16. bryno aqnski , по всичко личи,че на теб не ти е помогнал с правописа и граматиката на БЪЛГАРСКИЯ език!!! На “вашите” хора може и много да е помогнал, но ние ,”нашите” в Благоевград не сме го нито чували, нито виждали, нито искали.. Управляващите се избират от народа,а когато не са желани (както в случая) единственото което би било достойно е да се оттеглят.. това, разбира се, не се видя днес и въпреки недоволството на протестиращите славния за вас Муса нагло буташе хората… Това е България, в нея се говори и учи БЪЛГАРСКИ език… и ДА това е етнически конфликт, позорно е членове на ДПС да управляват държавата ни, срам ме е да живея в България,за която предците ми са платили с кравтта си а днес се управлява от поробителите….

  17. Ей интелигентните помаци,
    само да Ви кажа че тези дето знаете какво е интернет, сте по-малко от 1% от гласувалите на изборите (статистика dir.bg) Останалите са с най-много 3 клас. Истината е че масата от Вас са много години назад и са много необразовани. Освен това сте фурнаджийски лопати. Много от Вас в Сатовча и Плетена са Муса, Ахмед, Адиле и т.н. а като дойдат в ЮЗУ не искате да Ви наричат с тези имена а със старите Български имена.
    И не плашете с хората от Инстанбул, защото те мразят повече помаци отколкото Българи. Аз лично имам много истински турци приятели и знам неприязанта която изпитват към Вас, защото те за разлка от Вас са интелигентни, образовани и достойни хора.

  18. Ето официалната информация от сайта на Народното Събрание за “добре образования” Муса Палев. Както може да се види:
    Английски език – Няма
    Бил е в управлението на – няма
    Лична страница – няма
    Twitter – няма
    Facebook – няма
    Ако въобще знае какво е интернет, сигурно си мисли че се продава на клигорам. Професионален опит на ръководна държавна служба никакъв. Пълен абсурд.
    Пък после българомохамеданите говорят че не го искаме защото е МУСА. Не не е затова а защото е некадърник. Само че с тези ваши изказвания си пролича вече че вие всъщност българомохамеданите сеете етническа омраза, с надеждата ако Ви отговорим със същото да викате на помощ Истанбул.

    http://www.parliament.bg/bg/MP/842

    http://openparliament.net/deputies/view-842

  19. A be na choveka ne mu trqbvaa Twitter , Facebook ii tui podobniii gluposti bee :@ :@ :@ Toi e jenen myj !!! i e myj na mqsto !!! S dobro obrazovanie !!! :@ :@ :@ Toi ee 4ovek s dobro syrceee !!! Toi pomaga na vseki be :@ :@ Toi ne ni deli nas prostacite naa ciganili bilo , naa kaurii , naa pomacii :@ Da vi razkaja za 1 slu4ai !!! Edin 4ovek dneska kogato sa izborite e sreshtu nego !!! na drugata sedmica toii otiva pri negoo ss mollba da mu dadee 250 lv :) zashtoto nqma s kakfo da kupi xlqb na decata sii ii toi mu gi dava !!! Makar tozi 4ovek da ne e Pomak :@ :@ I da e v syshtoto vreme sreshtu nego :) Toi makar da mu dava 250 lv !! Toi go nazna4ava i po programi za da rabotii za prehranata na 2te si deca !!!

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

Партньори

Най-доброто онлайн казино в България, представено от CasinoBulgaria10.