Oчаква ни прохладна ноемврийска седмица

Предстои облачна и студена ноемврийска седмица. В понеделник слънчевите часове ще са повече в югозападната част на страната и в планините. Сутринта в ниските райони на страната ще се стелят мъгли или ниска облачност. Видимостта ще е по-продължително време понижена в Дунавската равнина и Източна България. Дневните температури в Северна България ще са от 9 градуса във Видинско до към 15 в района на Варна. На юг термометрите следобед ще достигнат от 15 до 18 градуса с най-високи стойности в крайния Югозапад, предава NOVA.

В планините през последните 2-3 дни наблюдаваме температурна инверсия. Предстои слънчев ден, по-топъл от нормалното за сезона, с температури между 9 и 15 градуса, а в някои курорти до 17 градуса. Вятърът ще е слаб над цялата страна.

Понеделник и вторник времето ще е с условия за мъгли сутрин. Около средата на седмицата ще нахлува по-студен въздух, с който температурите ще се понижат леко. А в последните дни атмосферата ще се раздвижи. От запад на изток ще превали – в петък съвсем слабо на изолирани места в Дунавската равнина, през почивните дни на повече места в страната.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: