COVID-19 покоси съдия Иво Харамийски

Трима души са загубили битката с Covid-19 през почивните дни в МБАЛ “Югозападна болница”, съобщи за БТА д-р Илия Тонев – управител на лечебното заведение, което обединява болниците в Сандански и Петрич. Двама от тях са общопрактикуващи лекари от Петрич, третият починал пациент е магистрат от Окръжен съд – Благоевград. Причина за смъртта им е тежко протичане на заболяването с усложнения, а починалите са с множество рискови фактори, посочи д-р Тонев.

Тази нощ в болницата е починал съдия Иво Харамлийски, съобщиха от окръжния съд в Благоевград. От там посочват, че в негово лице правораздавателната институция е загубила изключителен професионалист, който до последно е отстоявал принципите на справедливостта и закона.

На официалната си страница от Български лекарски съюз изказаха съболезнования на семействата на починалите лекари от Петрич. От там посочват, че д-р Димитър Андонов и д-р Васил Василев до последно са изпълнявали своя професионален и морален дълг и са се грижили с отдаденост за своите пациенти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам

Най-новите новини

error: