Пет ПТП в Пиринско през изминалото денонощие

На 02.11.2012г. около 09:25 часа на ПП Е-79 гр. Сандански-ГКПП с.Кулата, лек автомобил ”Фолксфаген Голф”, управляван от Д.С./35г./ от гр. Сандански навлиза в лентата за насрещно движение, завърта се, излиза в дясно от пътя по посока на движението и се преобръща. Вследствие на станалото ПТП пътуващите в автомобила Д.С. и 2 -годишно дете са прегледани във ФСМП-Сандански и са освободени без установени наранявания. Пробата с техническо средство за алкохол е отрицателна. Пътниците са ползвали обезопасителни системи.

Вчера около 18:00 часа на ПП Е-79 гр.Сандански-ГКПП с.Кулата, мотоциклет „Ямаха”, управляван от неправоспособен 17- годишен младеж, извършвайки неправилна маневра изпреварване в района на кръстовище при въведена забрана с пътен знак В-24, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в движещия се по нея лек автомобил „Фиат Браво”, управляван от К.Д./28г./ от гр. Сандански. Вследствие на станалото ПТП е пострадал водача на мотоциклета, който е получил порезна рана в областта на лявото коляно и след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Водачите на двете ППС са ползвали обезопасителни системи.

По-късно около 22:35 часа на третокласен път в посока с. Вълково-гр.Сандански, лек автомобил „Фолксфаген Голф”, управляван от С.Т./19г./ от гр. Белене, обл.Плевен, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, загубва управление над автомобила, излиза в дясно от платното за движение и пада в крайпътно дере. Вследствие на станалото ПТП са пострадали: водача на автомобила с комоцио и болки в гърдите, Р.Д./19г./ от с. Микрево, общ. Струмяни с комоцио и болки в гърдите, Н.Р./28г./ от с. Микрево с комоцио и порезна рана в областта на брадата и тримата настанени в МБАЛ-Сандански без опасност за живота, както и И.Д./29г./ от с. Микрево с охлузни рани по главата и 18-годишен младеж от с.Вълково, общ. Сандански с леки охлузвания на дясното слепоочие, прегледани и освободени за домашно лечение.

Около 23:00 часа на път II-19 в района на 29+500 км. гр. Симитли – гр. Банско, лек автомобил „Ауди”, управляван от Н.Д./ 30г./ от гр.Благоевград реализира ПТП като блъска внезапно изскочило
на пътя домашно животно – кон. Вследствие на станалото ПТП е пострадал водача Н.Д., който е с охлузване в областта на лицето. След преглед в МБАЛ-Разлог е освободен за домашно лечение. Пробата за алкохол на водача е отрицателна. По време на движението водача е използвал е обезопасителен колан.

Късно снощи около 00:20 часа на път II-19 посока гр.Симитли – гр.Банско, лек автомобил”Ксантия”, управляван от П.М./41г./ от гр. София, движейки се със скорост несъобразена с пътните условия при навлизане в ляв завой излиза от платното за движение и пада в крайпътен водосток. Вследствие на станалото ПТП е пострадала пътничката, возеща се на предната седалка Н.Т./70г./ от гр. София, която е получила контузия на гръден кош и счупено пето ребро. След извършен медицински преглед в МБАЛ-Разлог, пострадалата е освободена за домашно лечение без опасност за живота. Извършената с техническо средство проба за алкохол е отрицателна.

С цел избягване и предотвратяване на ПТП, ОД на МВР-Благоевград призовава за внимателно и съобразено с пътните условия шофиране.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: