Пътуващите за Кулата недоволстваха днес от промените в разписанието на влаковете

Пътуващите за Кулата недоволстваха днес от промените в разписанието на влаковете. Още в първия ден, в който бяха въведени промените пътниците бяха негативно настроени. Припомняме, че от днес до 16 юли се въвеждат временни промени в движението на два бързи и три пътнически влака. Причината са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва в участъка между гарите Струмяни и Кулата.

Наложи се пристигащите в Струмяни да чакат автобусите, които трябваше да ги превозят. „Колко време ще чакаме сега тези автобуси, никой нищо не ние обяснил”, запита Тодор Рашев. Хората недоволстваха, че трябва да пренасят багажите си до автобуса, след което отново да се прикачват на влак. „ В Европейския съюз сме, не е нормално това. Ние сме с малки деца”, ядосваше се Иво Бараков. Имаше и такива, които по-спокойно приеха промените.
„Неудобно е, но какво да се прави трябва да има и ремонти”, коментира Мария Чанева.
Според други пък билетите на БДЖ са много скъпи, а пък условията, които се предлагат на пътуващите не са на необходимото ниво. „Живеем в 21 век, това не е нормално”, коментира Кирил Липушев. Той разказа, че пътува от София за Петрич и билетът му струва 9 лв.

jpgara.jpg

Източник: Е-79 News

Подобни новини

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,559последователиследвам
420абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: