Ограничения в движението през Предела заради „Пирин пее”

Във връзка с провеждането на XII събор на народното творчество „Пирин пее” в местността Предела се въвеждат временни ограничения на движението на МПС там, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград. Ограниченията влизат в сила за времето от 08.30 ч до 23.00 ч на 31.07.10 г и от 08.50 ч до 20.00 ч на 01.08.10 г.

В посочените периоди се забранява движението на товарни автомобили в местността, а движението на леките автомобил ще се пренасочва през обходния маршрут от бензиностанция „Петрол” до разклона за местността Шипоко. Товарните автомобили, превозващи нетрайни и бързо развалящи се продукти, както и автобусите ще бъдат пропускани през м. Предела с ескорт от мотоциклети и автомобил на сектор „Пътна полиция КАТ”.

Водачите на ППС са длъжни да спазват въведените ограничения и стриктно да изпълняват указанията на контролните органи, допълниха от полицията. От ОД МВР призовават гражданите да проявят бдителност към търговските обекти, личните си документи и вещи, както и към МПС. За констатирани нередности при продажба на стоки и нарушаване на обществения ред незабавно да сигнализират органите на реда.

За осигуряване на добър обществен ред и сигурност на гражданите е създаден временен щаб на ОД МВР Благоевград, който ще функционира денонощно за времето на провеждане на събора. Телефонът за връзка с щаба е 166.

put.jpg

Източник: www.e-79.com

Подобни новини

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,560последователиследвам
420абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: