Кола падна в река Бистрица

Лек автомобил “Фолксваген”, е паднал във водите на река Бистрица. Инцидентът е станал към 14.00 часа в района на местността “Бодрост”, намираща близо до Благоевград, съобщиха от полицията.

Сигналът за катастрофата е подаден в благоевградската полиция от дежурните на телефон 112. Колата е шофирана с висока скорост от млад мъж. Причините за произшествието се изясняват.

photo_verybig_547446.jpg

Момиченце на четири години е пострадало в падналия във водите на река Бистрица автомобил “Фолксваген” с регистрационни табели Х 67-25 ВВ. То се возило в колата с родителите си на детско столче. Детето е получило хипотермия, съобщиха от Спешния център в Благоевград.

В падналия в реката автомобил са били и родителите на момиченцето. С тях са пътували още двама души. Имената на ранените засега не се съобщават. Лекари информираха, че към този момент само премръзналото дете е прието в болницата в Благоевград.

Няма опасност за живота на другите пътници в автомобила. Те сами излезли от потъващата кола. Получили са леки контузно-разкъсни наранявания и са в шок от преживяното, съобщиха очевидци на инцидента.

Произшествието стана в района на местността “Бодрост”, намираща се на близо 20 километра от Благоевград. Автомобилът, който катастрофира към 14.00 часа днес, все още не е изваден от коритото на Бистрица, казаха от полицията.

Източник: Дарик Благоевград

Подобни новини

1 коментар

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,560последователиследвам
420абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: