Ексклузивно интервю с благоевградският рапър Методи Байрактарски – Айс

Методи Байрактарски - АЙС
Здравей, какъв е последния проект, над който работиш?

– Отново е Political, Gangsta Rap. След новите версии на “Бог Ми Е Свидетел” и “Ден След Ден” ,усетих че този стил ми допада много. От новият проект ще разкрия само, че на края на песента едно от моите секси момичета, топ модела Стела Пецева ме застрелва. Видеоклипа ще се снима в Парти Център “Джулиани” и Power Zone Fitness Club. А големият проект който предстои 2013 год. е обща песен “Ice Ice Baby” с моя идол Vanilla Ice.

Все още ли държиш на стила си?

– 1991 година започнах да се занимавам с Рап музика и Хип-Хоп танци, силно повлиян от Vanilla Ice и M.C. Hammer. През всичките тези години останах верен на себе си. Имах предложения 1996 година от музикални компании да смеся Рап и чалга, но отказах. По- добре да си затворя устата за винаги, от колкото да съм като Устата.

Има ли място за Български рап на родната сцена?

Аз не знам дали въобще има BG сцена. То си има един кръг от уж елит – хайлайф все педали и проститутки, все са си едни и същи. България изкопира всички световни формати Star Academy, Music Idol, X Factor…, но ги побългари с манипулиране на вота ,което е много жалко… В България има много талантливи млади хора, но могат ли да направят музикална кариера в България ??? Нееее…
И защото вече 21 години сам в този смешен български “Шоубизнес” ще споделя само:
* В България няма шоубизнес…
* В България няма музикални компании…
* В България ти въртят песните, ако си плащаш…
* В България музикалните награди нямат никаква стойност…
* В България талантите са по – добри от журито…
Всеки знае как се става певица в BG: Първо на дивана, после на екрана
Някой помни ли Марин Йончев победителя от Star Academy ???
Така са и конкурсите за красота и риалити форматите като Big и VIP Brother…

Имаш ли нужда от финансова подкрепа? Спонсори?

Не, аз да не съм чалга певица. Правя си песни и клипове за кеф. Имам си екип с които работя. Имам сериозна техника – звукозаписно и видео монтажно студио. Всичко качвам в www.Ice-Baby.com То в Бойко Борисовата държава няма как да ме завъртят по телевизиите вече, но тава не ми липсва. Аз имах своите 15 минути слава 1996-1997 година. Обиколил съм България няколко пъти. Пял съм в почти всички градове и села. Имах лична охрана, шофьори. Спал съм в най–скъпите хотели с най-готините мадами.

Няколко думи за теб и твоето семейството?

Съпругата ми се казва Елена Галчева / Байрактарска. Тя е жената за която си мечтаех в тийнейджърските години. Запознахме се 2003 година. Тя не хареса Айс, а Методи… За мен това беше много важно. Бях тръгнал по лош път, тя ме върна отново в релсите. Имам страхотно семейство. Ние сме пътешественици, не се спираме. Всеки уикенд сме някъде на път. Синът ми Гого е на 5 години ,а вече е бил в Египет, Турция, Австрия и много пъти в Гърция. В България сме обиколили всички забележителности. Гого знае азбуката на български и английски. Може да ги казва отпред-назад и отзад-напред .Знае имената и реда на планетите… Познава всички американски автомобили… Слуша 2Pac и Vanilla Ice.

Нещо за нашата медия Blagoevgrad.eu? Послание към читателите?
На читателите на Blagoevgrad.eu пожелавам здравe и мноооого пари. Да вярват в мечтите си и никога да не се отказват от тях. Рано или късно, те ще се сбъднат.
ОБИЧАЙТЕ се…

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: