Интервю с Байрон Мино – световно известен тенор

Скъпи приятели, почитатели и ценители на хубавата музика!

Имаме честта и удоволствието да Ви представим световно известния тенор – Байрон Мино. Американският тенор от Еквадор е записвал в Унгария с Филхармонията на Будапеща. Богатият репертоар, вокалното майсторство, ефектният външен вид и сценично присъствие, му гарантират успех и пред най-взискателната публика.

Byron Mino е едно от най-големите имена в жанра. Изпълнява песни на английски и испански език, между които и вечните “O Sole Mio”, “Nessun Dorma”, “Una Furtive Lagrima”. Mr. Mino работи върху нов албум озаглавен “Romantico”. Стилът е Latino-Clasico, а в записите участват и Мариачи.

Байрон работи заедно с българин и то от Благоевград, рап изпълнителят Айс – Методи Байрактарски. Айс ще менажира тенора в Европа и обещава да го доведе и на концерт в България.

Ето и какво отговори г-н Минон на зададените от нас въпроси:

Какво е музиката за Вас ?
Музика за мен е храна за душата. Когато се чувствам тъжен… аз пея и животът ми става красив отново. Когато съм щастлив…аз пея, защото съм изпълнен с радост. Пея откакто се помня. Музиката беше винаги около мен, защото родителите ми са музиканти, тя беше тяхното хоби. Баща ми Dr. Luis Ernesto Mino беше адвокат, но носеше музика дълбоко в сърцето си. Моята прекрасна и красива майка имаше невероятен глас и с баща ми обичаха да пеят за всички нас. Те са отгледали 14 деца. Аз съм най-малкият от 14-те. Двама от по-големите ми братя също са професионални певци “Hermanos Mi?o Naranjo” / “The Mino Naranjo Brothers”, които изпълняват фолклорна музика от Южна Америка. Те бяха 52 години в музикалния бизнес и техните гласове са свежи, както когато са били на 20 години. Бог дава на всяко човешко същество талант, аз бях щастлив да взема този подарък музиката, но аз съм просто един скромен приемник, а не артист, има само един артист в този свят и това е Бог.

Помните ли първата песен, която сте изпял ?
Първата песен, която си спомням беше “Christmas Carol Campanitas” Тази песен на Коледа звучеше навсякъде в целия квартал, и в училищата.

Какво Ви вдъхновява да правите тези невероятни песни ?
Много неща ме вдъхновяват: като нежността на майка гушнала своето дете. * Присмехулници ,които пеят сутрин; усмивките на децата ми; прекрасните спомени от родителите ми; страхотното чувство да си влюбен…

Бихте ли зарадвал феновете си с концерт в България ?

Да абсолютно! Харесвам идеята да направя концерт в България.

Какво ще пожелаете на читателите на Blagoevgrad.eu ?
Към читателите на Blagoevgrad.eu искам да изпратя моята любов и пожелания за благоденствие, щастие и мир. С желание да бъде пред тях, споделяйки най – красивия подарък от Бога за едно човешко същество, което е музиката.

* Присмехулници / Mockingbird са група птици от Новия свят принадлежащи към разред Врабчоподобни птици от семейство Присмехулникови (Mimidae).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

1 коментар

  1. “Cisne Cuello Negro” e уникална песен…

Comments are closed.

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: