Гипсов клин против целулит

гипсов клинЦелулитът е заболяване, което се среща изключително често при женския пол след пубертета. Оказва се, че козметичният дефект, т.нар. “портокалова кора”, е само върхът на айсберга. Дълбочинните хиподермални и подкожни структурни изменения се оказват сериозен медицински проблем.
Фактори, предизвикващи поява на целулит представляват наследствената предразположеност, застойни явления, свързани с венозната и лимфната система, хормонални причини, затлъстяване, вариации в теглото, обездвижване, различни стресови фактори, климактериум, бременност и други.
За съжаление на всички дами, всеизвестно е – победата над целулита изисква време и търпение!

Добрата новина е, че на българския пазар има терапия, която дава моментални резултати. Нейните привърженици казват, че само 1 процедура е нужна, за да се влезе в дрехи, с един номер по-малки. Става дума за уникална терапия за моделиране на тяло , която изглежда като гипсов клин.

Процедурата е комплексна, минава през няколко фази и обхваща различни естетични проблеми, като натрупване на мастни клетки, целулит, стрии, разширени вени. Интензивната фаза е лимфен дренаж с прополисова свещ с етерични масла от канела и джинжифил с която се прави топъл масаж с липоразграждащ и дрениращ ефект, подпомагащ локалното дрениране и лимфотока и извеждането от организма на разградените вече мастни киселини. Върху проблемните зони се прави мозайка от ампули с Л карнитин, кофеин, гел с отслабващ ефект Фитосоник активен липоразграждащ продукт за ефективен и бърз липолитичен и антицелулитен ефект. Липоразграждащият ефект се проявява директно върху адипоцитните звена, като атакува триглицеридите и ги превръща в свободни мастни клетки. А на местата, които имат нужда от стягане се действа и с ултразвук,който видимо намалява появата на повърхностни кръвоносни съдове по кожата, дава моментално усещане за отпускане и отстранява чувството за тежест. По време на гипс маската вече имате усещането че кожата ви се стяга и първите резултати в намалянето на обиколките вече са налице

Цената е повече от зашеметяваща : Вносните процедури струват между 80 до 150 лв, а нащето предложение базирано на висококачествени медицински гипс от Златоград и френски биопродукти струва само 45 лв. за процедура, а в пакет от 5 до 10 процедури цената му е само 35 лв. Гипсовите процедури могат да се комбинират с целутрон, термоодеало, термолифтинг с радиочестоти, антицелулитни масажи с вендузи и други по преценка на терапевтите.

За контакти : гр. Благоевград, пл. Георги Измирлиев 1, Спа център Хармония, 0885 60 10 84, 07383000

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: