Над 10 000 се веселиха на площада в Симитли

С вечните хитове и новите парчета на Слави и Куку бенд, Годжи държа „на пружина” Симитли в празничната вечер. След полунощ на сцената се развихри българската Мадона. Гожди и Фани Калчева, с поразителната си прилика на външен вид и качество на глас и шоу с поп кралицата Мадона, бяха новите попълнения в концертната програма на Симитли за празника на града.

Програмата за празника на града се обогатява с всяка изминала година. Традиция е на сцената да се изявяват местни самодейни изпълнители и доказали се таланти, с корени от симитлийска община. Веселбата започна с концерт на самодейните състави към Читалище „Св. Климент Охридски”, народните изпълнители Кирил Костов и Гуна Иванова, сестри Филатови. Симитличани празнуваха с изпълненията на съгражданката си Даяна, която блесна на сцената, на своя територия, с нов имидж. Купонът продължи с хитовете на филк изпълнителката Цветелина Янева. Не минава празник в общината, който да не бъде споделен и с Иван Дяков. Народният изпълнител има в симитлийска община изключително вярна публика.


Атрактивният китарист на Слави Трифонов гостува за първи път в Симитли за празника на града. От едното Ферари с цвят червен от преди десетилетие до най-новата „Пружината” вдигнаха адреналина на симитличани за „Честит празник”. Годжи щурмува празничната сцена заедно с две балерини и заряд от вечните хитове и новите парчета на Слави и Куку бенд.

Над 10 000 се веселиха под открито небе на площада в Симитли. В полунощ, Гожди закачливо се провикна от сцената: „Пари нема, действайте…” – специален поздрав за кмета. Апостолов с достойнство понечи за диалог с офертата за дует.

Годжи, обаче дочул, че кмета освен добър управник и добър спортист го бива и в пеенето, заглъхна на кметското „Бойко ни рече хайде де, пари нема действайте…” с посланието, че и в условията на криза община Симитли няма да се пречупи, ще продължат инвестициите, ще ги има и празниците. „Благодаря за поканата, завидна е подкрепата, която имате, кмете. По всичко личи че сте направил и правите много за хората от община Симитли, виждам го на лицата на хилядите на площада. Честит ви празник”, репликира Годжи.

 

Снимки: Община Симитли

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: