Aсфалтират две улици в благоевградския квартал “Орлова чука”

Голямата великденска ваканция не се оказа толкова дълга за строителите, които рано тази сутрин бяха на работа.

Оказа се, че общината в Благоевград избра последния почивен ден, за да продължи с пролетното преасфалтиране на улиците. Паркираните пред жилищните блокове автомобили обаче затрудни ремонтните дейности.

В 8 часа сутринта работници на строителната фирма, изпълняваща общинската поръчка, бяха на линия.

Мъжете започнаха с фрезоване на шахтите и подготовка на платното за полагане на нов асфалт. „Не смогнахме преди празниците с подготовката и се наложи в празничните дни да можем да подготвим”, така коментира ситуацията техническия ръководител Димитър Иванов.

Много от жителите на района приеха със задоволство работата на строителите през почивния ден. Хората признаха, че през последните десет години за първи път основно се преасфалтират улиците в областния център.

Още преди великденската ваканция шофьорите намериха на чистачките на колите си предупреждение, че предстоят ремонт на улицата и трябва да преместят автомобилите си.

Ремонтните дейности помрачиха настроението на онези жители, които не бяха преместили автомобилите си. Паякът свърши черната работа и премести возилата на наказателиня паркинг.

Източник: Агенция
Снимка: Blagoevgrad.Eu, Архив

Подобни новини

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,559последователиследвам
420абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: