“Spirit of Burgas” идва в Благоевград

За 9 града в страната Spirit of Burgas започва от пролетта

Водени от успеха на миналогодишното трето издание на фестивала и амбицията да се разшири и затвърди, Spirit of Burgas тази година излиза извън рамките на трите фестивални дни и в средата на март тръгва на клубно турне из цялата страна. То ще подгрее голямото събитие на Централния плаж в Бургас на 12, 13 и 14 август 2011 г.

Клубният тур “Catch your SPIRIT! Beck’sperience The Spirit Of Burgas Warm Up Tour “ще протече в две вълни – пролетна и лятна. Първата стратира на 22 март. Втората вълна ще обхване част от май и месец юни.

По време на партита ще звучи музиката на артистите, участвали в изминалите издания на фестивала, както и тези, които ще се появят на тазгодишния Spirit of Burgas. DJ сетове от DJ Fozzy и Мартин от клуб “Строежа”, ще пренесат клубната публика в спомени от случилото се на морския бряг на Бургас в горещите августовски нощи на 2008, 2009 и 2010г. и ще подгреят за голямото събитие на 2011 г. Специален гост на партитата ще е DJ Darkstep, съпътстван от MC Negy от прочутия лейбъл ILLMATE.

В началото на пилотното парти, на 22 март, в клуб “Строежа”, програмният директор на Spirit of Burgas – Иван Вълков, ще е на разположение да отговаря на всякакви въпроси на публиката. Така всеки, който е любопитен да научи повече подробности от кухнята на събитието, е добре дошъл в 21ч. на 22 март в клуб Строежа в Студентски град в София, за да се срещне лично с Иван Вълков.

По време на всяко парти ще се разиграва томбола, в която ще може да участва всеки, закупил си билет за партито. Наградите от томболата ще са безплатни билети за трите фестивални дни – на 12, 13 и 14 август.

Важна част от първата вълна на подгряващото турне ще е избора на едно момиче или момче, което да влезе в ролята на първия TV Presenter на фестивала. В качеството си на такъв, избраника ще има уникалната възможност да се присъедини към екипа на Spirit of Burgas и да бъде част от фестивалната атмосфера. Той или тя ще получи достъп до бекстейдж зоните на музикалното събитие и ще има шанса да разговаря с артистите. Задачата на победителя в кастинга за TV Presenter ще е да отразява тазгодишното издание на фестивала заедно с видеоекипа на събитието. Детайлите около правилата и условията за участие в кастинга са публикувани на официалната Facebook страница и на сайта на фестивала www.spiritofburgas.com. Изборът на ТV Presenter ще се провежда именно по време на първата серия от клубни партита, а те ще минат през следните клубове в страната:

22 март, вторник – София – Строежа
25 март, петък – Благоевград – Underground
26 март, събота – Банско – Base Camp
8 април, петък – Пловдив – Петното
9 април, събота – Сливен – Тангра
16 април, събота – Габрово – Faces
21 април, четвъртък – Стара Загора – Paralaks
22 април, петък – Бургас – Bizarre
23 април, събота – Варна – Vintage 33

Spirit of Burgas пуска 1000 промоционални билета за фестивала през август на 21 март. Промоцията е за тридневен пропуск на цена 99 лева.

След това билетите на предварителна продажба за 1 ден са 50 лева, а за 3 дни – 120 лева. Къмпингът е 30 лева.

На входа на фестивала еднодневните и тридневните билети ще струват съответно 60 и 140 лева.

Билетите за концертите на 12, 13 и 14 август ще са в продажба онлайн на eventim.bg.

Източник: BTV

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ..

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,538последователиследвам
507абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: