Временни промени в разписанието на един бърз влак, поради ремонт в участъка между гарите Черниче и Пейо Яворов


От днес до 26-ти октомври (без съботните, неделните и празничните дни) ще бъдат въведени временни промени в маршрута на един бърз влак на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД. Причините за временното изменение на графика на този влак са ремонтни дейности по железния път, които „Национална компания железопътна инфраструктура” ще извършва в участъка между гарите Черниче и Пейо Яворов.

Бързият влак № 5621 от София за Кулата, който заминава в 07:40 ч., ще се движи по обичайното си разписание до гара Черниче. От гара Черниче до гара Пейо Яворов пътниците от този влак ще бъдат превозвани с автобуси. От Пейо Яворов за Кулата е осигурен допълнителен бърз влак № 5671, който ще заминава в 11:45 ч. и пристига в Кулата в 12:42 ч. За пътниците, които пътуват за Петрич, е осигурена връзка на бърз влак № 5671 с крайградски пътнически влак № 52211 от Генерал Тодоров за Петрич, който също пътува с променено разписание и ще тръгва в 12:33 ч.

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари.

Подобни новини

Последвайте ни...

81,580Последователикато
1,560последователиследвам
420абонатиабонирам
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Най-новите новини

error: